Ми План ЕООД

    Фирма „Ми План“ ЕООД е учредена през 2012 година в гр. Пловдив. Основната дейност на фирмата е:

·         Изготвяне на инвестиционни проекти по части ОВК и ЕЕ

·         Доставка на оборудване за отопление, вентилация и климатизация

·         Монтаж и изпълнение на отоплителни, климатични и вентилационни инсталации

·         Координация и изпълнение на всички други сградни инсталации

    Екипът ни има богат опит в проектирането, производството и монтажа. Предлаганите от нас продукти са висококачествени и на конкурентни цени.

    Главен проектант и управител на фирмата е инж. Асен Мишев, който има реализирани проекти, както в България, така и в чужбина. Професионалния му опит включва от първоначалното разработване на проект до технически мениджмънт по време на монтажните дейности.

    Реализираните проекти (повечето от тях вече действащи) включват разнообразие от системи и типове сгради - от обикновенни магазини и кафенета до молове, бизнес сгради и производствени халета. Някой от внедрените системи са: термопомпени инсталации вода/вода и въздух/вода, газови котли, системи на директно изпарение (VRV/VRF системи), котли на твърдо гориво и пелети, общообменни вентилационни инсталации, вентилация и климатизация на чисти помещения, аспирация и вентилация на професионални кухни, ресторанти и нощни клубове, прахоулавящи съоръжения и други ОВК системи.

Насоченост

  Нашата компания се стреми да изпълни изискванията на всички клиенти. За нас няма лесна или трудна работа, а работа която трябва да се свърши и заемем ли се с нея, това е нашата гаранция, че ще бъде свършена. Основните направления върху, които работим са:

·         Работа в проектантски екипи и изготвянето на идейни, технически и работни проекти по частите ОВК и ЕЕ

·         Проектиране директно за инвеститора

·         Доставка и монтаж на инсталациите директно за инвеститора

·         Доставка и монтаж като подизпълнител на главния изпълнител

·         Доставка на ОВК оборудване

Желанието ни е да предоставим на клиентите една напълно завършена инженерингова услуга. От изготвянето на проектна документация, до организирането на инсталационния процес, доставка на материали и оборудване, финализиране на монтажните дейности и въвеждане на обекта в експлоатация. Ние смятаме, че така може да се постигне един максимално ефективен процес, което означава по-евтино, по-бързо, по-лесно и по-качествено изпълнение на цялостния инвестиционен проект, което е и желанието на всеки инвеститор.

Нашите проекти са съобразени с последните европейски норми и изисквания за икономичност и екологичност. Ние следваме добрите европейски практики и използваме материали, съответстващи на последните тенденции в строително-монтажните дейности. Ние гарантираме правилния избор на оборудване, което обуславя безпроблемното функциониране на инсталациите в бъдеще.

Цели

  Всеки проектант трябва да познава цялостния инвестиционен процес. Съвременните ОВК системи са енергийно ефективни. Набляга се на използването на Възобновяеми енергийни източници (ВЕИ), както и се взимат мерки за подобряване на енергийната ефективност на сградите. 
    Именно за това една от главните цели на "Ми План" ЕООД е постоянно да се набляга на допълнителната квалификация на кадрите и запознаване с най-новите технологии на пазара. По този начин ние искаме да развием една модерна фирма, която проектира и инсталира в съответствие с най-съвременните световни стандарти в Отоплението, Вентилацията, Климатизацията и Енергийната Ефективност.
    Нашия комплексен опит като проектанти и като инсталатори ни помага да предложим най-доброто качество на всеки един клиент, било то малък или по-голям. Нашата цел е да създаваме евтини, но качествени инсталации, които да бъдат високоефективни, с ниски експлоатационни разходи и безпроблемно функциониране. Ние не делим клиентите на малки и големи, наблягаме индивидуално и се опитваме да разрешим всеки конкретен случай.
 Качествения микроклимът е основна предпоставка за здравето на човек, ето за това правилно подбраната инсталация и използването на качествени, екологични материали е толкова важно.
    Стремим се да разработваме новаторски и екологични решения, и да вдигнем нивото на ОВК проектирането и изпълнението, което е една основна част от целия инвестиционен процес.